سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

اشتباهات تاریخی در برخورد با انگلیس

 

برای مرجع روی عنوان کلیک کنید

. به نظر می رسد اشتباهات تاریخی صورت گرفته ناشی از حباب کاذب هیجاناتی است که برخی رسانه ها در آن دمیده و بنابراین می بایست با بازگشت به عقلانیت از ادامه حرکات احساسی موجود جلوگیری نموده تا منافع و تصویر کشور ایران بیش از این در معرض تخریب قرار نگیرد.  ... انگلستان همواره به این کشور به چشم طعمه نگاه کرده و تا کنون در هر موردی تا توانسته دشمنی خود را آشکارا نشان داده است.  
 ایران و انگلستان نه از نظر تجاری و نه از نظر سیاسی رابطه چندانی با یکدیگر ندارند.
و برای همین سوالی که از مجلس می شود این است که مجلس از پی قطع رابطه با انگلستان در پی چه بود؟ آیا در پی جریمه انگلستان بودیم؟آیا این کار موجب وارد شدن زیان به انگلستان شد یا اینکه این کار صرفا یک حرکت نمایشی بود؟ آیا حرکات نمایشی می تواند منافع ایران را تامین کند؟
   حادثه هجوم به سفارت دولت انگلستان قبل از هر چیزی هجوم به نشانگر های فرهنگی ایران و ایرانی و حکومت اخلاقی جمهوری اسلامی است. وقتی در عرف و قوانین بین المللی سفارت خانه هر کشور جزئی از خاک آن کشور است ، حمله به سفارتخانه آن کشور حمله به خاک آن کشور تلقی می شود . در حالی که تمامی تلاش کشور ما در سالهای اخیر بر صلح دوست بودن کشور و بر رعایت کردن قوانین بین المللی استوار است انجام چنین روشی اولین پیامی که برای جهانیان مخابره می کند این است که ایرانیان افرادی بی قانون هستند
   در این شرایط استدلال غرب مبنی بر اینکه ما می توانیم انرژی هسته ای داشته باشیم ولی برخی کشورها از جمله ایران نمی توانند به اثبات می رسد چرا که طبق این استدلال کشوری که به بدیهی ترین قوانین بین المللی احترام نگذاشته و اجازه می دهد سفارت کشور دیگر تسخیر شده و به نمادهای آن بی احترامی شود اگر دارای قابلیت هسته ای باشد روزی هم به خود اجازه خواهد داد بمب بسازد و حتی از آن استفاده کند .
   در این حالت و با تبلیغات وسیع غرب ایران به کودکی تشبیه می شود که صلاحیت نگه داشتن چاقو برای پوست کندن میوه را ندارد چرا که ممکن است با این چاقو به خود و دیگران آسیب وارد سازد ولی آمریکا و غرب به بزرگسال عاقلی می مانند که حتی اجازه دارند چاقو را غیر از پوست کندن میوه برای مصارف دیگر پیش خود نگه دارند.
   آیا انگلستان یا یک کشور مخالف ما با این کار به خود اجازه نخواهد داد که روزی همین بلا در مورد سفارت ما در خاک او رخ داده و ما شاهد توهین به نمادها ، پرچم و مقدسات خود باشیم؟آیا گروههایی مانند منافقین و مخالفین جمهوری اسلامی مستعد برای انجام چنین حرکاتی نیستند؟
   اقدام خودسرانه دانشجویان که البته با نیت پاک صورت گرفته نه تنها سودی برای ایران نداشته بلکه زیانهای بزرگی به وچهه ایران وارد ساخته و خواهد ساخت.
    آیا بر فرض اینکه در سال 59 حرکتی بر علیه ایران شده ما باید این کار را تکرار کنیم. رسانه های دنیا در دست غرب است آیا کسی از آن موضوع با خبر شد؟ اما در عوض تمام دنیا با خبر شد که ایرانیان بدیهی ترین قانون بین الملل را نقض کرده اند و بنابراین لیاقت داشتن حقوقی مثل دیگران را ندارند. آیا صرف اینکه در جایی حق با ماست باید خود را بیشتر خراب کنیم؟ آیا واقعا راه دیگری برای ضربه به انگلیس نبود؟
منبع: الف

 متن کامل

برای مرجع روی عنوان کلیک کنید

حدادعادل : عضو شاخص جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه رقبای اصلاح‌طلب ما تلاش می‌کنند تا اصولگرایان به وحدت نرسند، گفت: «این یک امر بدیهی است که از موضع‌گیری‌های آنها مشاهده می‌شود و باید مراقب باشیم که آدم‌های ناصالح وارد مجلس نشوند».
   «احساس می‌کنیم رقبای اصلاح‌طلب ما تلاش می‌کنند تا اصولگرایان به وحدت نرسند و این نیز یک امر بدیهی است که از موضع‌گیری‌های آنها در روزنامه‌هایشان و در مجلس و در جاهای دیگر مشاهده می‌شود».
   «اگر گله‌ای نیز نسبت به هم داریم که ممکن است بجا باشد باید فکر کنیم که آیا جدایی ما منجر به پیروزی جریانی نمی‌شود که هیچ فرصتی برای هیچ‌کس باقی نمی‌گذارد؟! »
    «بعد از دوران مجلس ششم تا مدتی احساس می‌شد که آقایان به نتایج جدیدی رسیده‌اند و در حرف‌هایی که در دوران اصلاحات و در مجلس ششم می‌زنند تجدیدنظر کرده‌اند اما در انتخابات سال 88 دیدیم که وقتی فرصت مناسبی برای حضور در رقابت‌ها یافته‌اند، حرف‌هایی بدتر از حر‌ف‌های اواخر دهه 70 به زبان آوردند بنابراین اتفاقات گذشته باید برای ما مایه عبرت شود و باور کنیم که خطر جدی است».

  
«هر چند برخی از دوستان ما طور دیگری فکر می‌کنند اما من به شخصه نگرانی خاصی ندارم و معتقدم که کل اصولگرایان در سراسر کشور به درجه‌ای از بصیرت و هوشیاری رسیده‌اند که می‌توانند انتخابات را به حول و قوه الهی خوب اداره کرده و مجلس صالح و کارآمدی پدید بیاورند».
   
«من نسبت به آنچه که پیش می‌آید حسن ظن دارم و از خداوند متعال می‌خواهم به ما توفیق دهد تا به دور از شائبه‌های قدرت وظیفه خود را به درستی انجام دهیم».
...
به این کشور بسیار خدمت شده و در هیچ زمانی مانند امروز حاکمیت ایران اسلامی تا این اندازه در تصمیم‌گیری‌ها مستقل نبوده است، گفت: «باید مراقب باشیم که آدم‌های ناصالح وارد مجلس نشوند؛ مجلس برای خیلی‌ها جاذبه دارد و افرادی هستند که در فعل و انفعالات مادی ثروت‌هایی را اندوخته‌اند و آن را در تبلیغات انتخاباتی هزینه می‌کنند».
 
«در طی سه دوره اخیر پرونده‌هایی را دیده‌ام که شخصی یک میلیارد تومان خرج تبلیغات کرده است در حالی که جمع حقوق دوران نمایندگی شاید به این رقم نرسد؛ شاید این افراد با این هزینه‌های سنگین به دنبال آن هستند که نتیجه تبلیغات خود را پس از انتخابات به صورت اضعاف مضاعف برداشت کنند».

 متن کامل

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی